"Устрем 97" ЕООД - туризъм, транспорт, реклама
Лиценз No.3067. Член на БАТА.
 
 

  София, централен офис: (02) 9883181, 9883151
 
име парола
 

Продажба на самолетни билети от и за цял свят

Самолетни билети

 

 

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ Устрем 97  извършва продажба на ЕЛЕКТРОННИ самолетни билети от и за цял свят по редовни линии и чартърни полети

 

      Авиокомпании с редовни линии: AirFrance-KLM, Lufthansa, United airlines,  Alitalia, British airways, Austrian airlines, Aegean airlines, Csa, Malev, Bulgaria air, Gulf air, Qatar airways, Emirates, Lot, Hanh air, Royal Jordanian, Air Malta, Kenya airways, China Southern airlines, Olympic, Cyprus airways, Iberia, Brussels airlines, Airmalta, Tarom, Swiss, Malaysia, Turkish airlines, Tarom, Siberia, Sri Lankan airlines, Singapore airlines, Aerosvit и др 

 

ЕЛЕКТРОННИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ  

Електронният билет  e билет  без хартиен носител. Информацията се изпраща директно в базa данни на авиокомпанията. Вие получавате уникален номер на резервация и номер на билет.
  Чекирането зa полета e като се легитимирате смеждународен паспорт или с лична карта за EU.Не съществува опасност от изгубване на билета.
Възможност за плащане в брой, по сметка, с кредитна и дебитна карта. Изпращане на билети по e-mail или по факс. За ваше удобство, от нас може да си закупите билет, където и да се намирате и да си го платите по най-удобният за вас начин.

 Формуляр за поръчка


"Устрем 97" ЕООД - туризъм, транспорт, реклама Лиценз No.3067. Член на БАТА.

1997-2018 © Ustrem 97 Ltd. нагоре | начало